Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41

Persbericht: Infraflex (Myflex) overgenomen door Brainnet

6 januari 2015

Persbericht: Infraflex (Myflex) overgenomen door Brainnet

Utrecht – Grontmij Nederland BV, HaskoningDHV Nederland BV en Movares Nederland BV maken vandaag bekend hun aandelen in Infraflex B.V. te verkopen aan Brainnet (VVM Beheer B.V.). De overname betreft alle medewerkers en activiteiten van Infraflex en Myflex.

Brainnet is een adviesbureau op het gebied van inhuurmanagement. Zij zijn specialist op het gebied van Contractmanagement, Open Search, MSP en Payroll Dienstverlening.

Grontmij Nederland B.V., HaskoningDHV Nederland B.V. en Movares Nederland B.V. verkopen de aandelen, omdat de activiteiten van Infraflex BV niet meer aansluiten bij de kernactiviteiten van de drie bedrijven. De drie bedrijven blijven na verkoop van de aandelen nog vijf jaar als afnemer aan Infraflex verbonden.

Directeur Brainnet Tjebbe van Oostenbruggen over de overname: ‘Sinds onze oprichting in 1996 heeft Brainnet een duidelijke visie op de markt van flexibele arbeid; klanten hebben in onze ogen recht op transparantie als het gaat om marges, tarieven en verdienmodellen bij het inhuren van flexibele arbeid.’ Deze visie en aanpak leidde tot een flinke groei en toenemend vertrouwen van klanten. De overname van Infraflex past niet alleen goed in onze groeistrategie, beide bedrijven passen ook goed bij elkaar.’

Over de verkoopsom van deze transactie wordt geen mededeling gedaan.

Infraflex werd in 1997 opgericht door Grontmij Nederland B.V., HaskoningDHV B.V. en Movares Nederland B.V. en is sinds 2006 ook bekend onder de naam Myflex als Managed Service Provider. Zij realiseerde in 2013 een omzet van € 35 miljoen.

Brainnet, is opgericht in 1996 en voert voor haar klanten het gehele inhuurproces uit in de rol van Managed Service Provider, Intermediair of Contractmanager. Brainnet is tweevoudig winnaar van de FD Gouden Gazellen Award (2012-2013) en winnaar van de High Growth Award Midden Nederland (2013). Brainnet had in 2013 een omzet van € 262 miljoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tjebbe van Oostenbruggen, directeur
Tel: +31 (0)30 – 230 61 41
E-mail: tjebbe.van.oostenbruggen@myflex.nl
Internet: www.myflex.nl