Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41
Wij creëren grip, controle en overzicht met een gestandaardiseerd en geautomatiseerd inhuurproces
Wij creëren grip, controle en overzicht met een gestandaardiseerd en geautomatiseerd inhuurproces

Myflex is uw partner voor externe inhuur

Uw organisatie werkt veelvuldig met flexibele medewerkers, u wilt een goed inzicht in tarieven, voorwaarden en een duidelijk overzicht over de aantallen flexibele medewerkers in uw organisatie. Ook wilt u snel kunnen schakelen als er behoefte is aan specifieke expertise of extra capaciteit. U heeft behoefte aan grip, inzicht en controle op uw totale inhuurproces.

Myflex werkte jarenlang als business partner voor (technische) advies- en ingenieursbureaus. Techniek zit in ons DNA. Binnen deze niche ontwikkelden wij onze dienstverlening en aanpak. Vanaf onze verzelfstandiging in 2014 hebben wij onze focus verbreed en zijn we als MSP-dienstverlener actief in diverse branches (ZBO's, Vervoer, Water, Bouw & Infra e.d.). Sindsdien groeien we gestaag. Ondanks onze groei blijven ons bewust van de kracht die hoort bij een kleine en wendbare organisatie. Flexibiliteit en persoonlijke aandacht kenmerken onze werkwijze.

bekijk direct onze diensten

Uw voordelen
  • Toegang tot specialistische kennis
  • Realtime meekijken via ons inkoopportaal
  • Een gestandaardiseerd en geautomatiseerd inhuurproces
  • Compliancy met wet- en regelgeving
  • Besparing inhuurkosten
  • Vrijwaring van aansprakelijkheden
  • Geen administratieve rompslomp 

Certificeringen

ISO

De essentie van Myflex

Als onafhankelijke Managed Service Provider kijken we op strategisch en tactisch niveau mee naar uw behoefte aan flexibele arbeid, nu en in de toekomst. In 90 seconden laten wij u zien wat de essentie is van Myflex.

bekijk de video

Ervaren in verschillende sectoren

Ervaren in verschillende sectoren

Techniek zit in ons DNA, daaruit is Myflex ontstaan. Naast onze opdrachtgevers vanuit advies- en ingenieursbureaus, waterschappen, bouw & infra zijn we actief in de sectoren IT, finance, marketing & communicatie, legal, facilitair management, projectmanagement, inkoop en vervoer.

Een greep uit onze klanten

Royal HaskoningDHV
NACO
Movares
Sweco
Waterschapsbedrijf Limburg
Waterschap Scheldestromen
Logo HTM
Royal IHC
BAM
Oasen
VEI

Notities

Wij investeren in diepgaande kennis als het gaat om wet- en regelgeving rondom flexibele inhuur. Wij verzamelen kennis, sparren met onze arbeidsdeskundigen en interpreteren wetgeving met onze juridische specialisten. Onze inzichten hebben we in speciale notities gebundeld. Deze delen we graag met u.