Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41
Wij regelen uw totale inhuurproces en zorgen voor een efficiënt beheer van uw  flexibele schil
Wij regelen uw totale inhuurproces en zorgen voor een efficiënt beheer van uw flexibele schil

Uw inhuurproces kunt u voor 100% aan Myflex overlaten

Maximaal ontzorgen is ons vak, zodat u zich kunt blijven richten op uw kernprocessen. Onze specialisten staan voor u klaar en hebben ruim 10 jaar ervaring met het inrichten en managen van de flexibele schil. Wij bieden expertise, capaciteit en visie waar wij u voor 100% ontzorgen als het gaat om inhuur van professionals. Wij richten uw flexibele schil in, vinden de juiste professional, screenen kandidaten, zorgen voor de juiste contracten die voldoen aan wet- en regelgeving en bieden overzicht met real-time managementinformatie. 

Managed Service Provider

Als onafhankelijke Managed Service Provider voert Myflex het gehele inhuurproces voor u uit. We kijken op strategisch-tactisch niveau mee naar uw behoefte aan flexibele arbeid, nu en in de toekomst. Van het zoeken naar professionals, het opstellen van overeenkomsten, het verzorgen van betalingen, performancemanagement van leveranciers, risico afdekking, managementinformatie tot procesoptimalisaties en complete verbeterprogramma’s. We maken gebruik van professionele cloud applicaties voor alle soorten inhuur en inhuurcontracten zoals uitzend-, detacherings-, payroll- en zzp-contracten. 

lees meer

Contractmanagement

Het inhuren van personeel dient tegenwoordig aan veel wet- en regelgeving te voldoen. U wilt er zeker van zijn dat al uw inhuurdossiers compliant zijn. Niet alleen bij aanvang maar juist ook gedurende de opdracht. Myflex is marktleider in Nederland op het gebied van het efficiënt inrichten van inhuurprocessen en het beheren van flexibele schillen. Wij voeren het contractmanagement voor u uit en nemen daarmee de inkoopadministratie van professionals en zelfstandig professionals van u over. U kunt vertrouwen op onze diepgaande kennis van complexe inhuurmaterie.

 contractmanagement

International Deployment

Werkvergunningen, internationale wetgeving, visa, belastingverdragen, vereiste vaccinaties en verzekeringen. Of u nu een professional uit het buitenland inzet in Nederland of een Nederlandse professional in het buitenland wilt laten werken, er komt heel wat bij kijken. Met onze dienstverlening op het gebied van International Deployment kunnen wij u alles uit handen nemen zodat de betreffende professional snel aan het werk kan.

meer over International Deployment

Recruitment van tijdelijke professionals

Recruitment van tijdelijke professionals

Wat uw vraag ook is: het inhuren van zeer specialistische kennis, het tijdelijk vervangen van een interne medewerker, het sourcen van complete projectteams of het opvangen van een piekperiode; wij zorgen voor de juiste kandidaat voor al uw tijdelijke vacatures en projecten.

meer over recruitment

Werving en selectie van vast personeel

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? Myflex helpt organisaties bij het werven en selecteren van de beste kandidaat. Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het vinden van die professional die waarde toevoegt aan uw organisatie. We focussen ons op talent en persoonlijkheid. Al meer dan 20 jaar weten wij vraag en aanbod van personeel op deze wijze succesvol bij elkaar te brengen.

recruitment vast personeel 

Screening

Screening

Voordat u in zee gaat met een professional, is het van belang dat u zeker weet dat de professional ook daadwerkelijk beschikt over de juiste kwalificaties, papieren, diploma's, gecontroleerde referenties. Controle hierop voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan. Myflex is één van de grootste uitvoerders van maatwerkscreenings in Nederland in zowel in het Nederlands als Engels. Met behulp van professionele cloud-oplossingen wordt het proces ondersteund.

screenen van professionals

Uitzenden | Payroll

Wilt u toptalent op de juiste plek inzetten binnen uw organisatie en tegelijkertijd zo min mogelijk risico lopen? Dan is payroll één van de HR-oplossingen voor de flexibele schil in uw organisatie. Onze twee zusterbedrijven Flexbrain en Infraflex bieden deze dienstverlening aan en kunnen de professional volledig ontzorgen en in loondienst nemen.

ontdek de voordelen