Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41

Managed Service Provider

Elke organisatie, met een diversiteit aan vestigingen en afdelingen, heeft haar eigen behoeftes als het gaat om inhuur van externen. Maar ook stellen zzp'ers en leveranciers van professionals allemaal hun eigen voorwaarden. Daarbij zijn er intern veel partijen betrokken bij het inhuurproces: de inlenende manager, budgethouder, HR, Inkoop, Financiën en Juridische zaken. Dit alles maakt dat het inhuurproces vaak als complex wordt ervaren. 

Als Managed Service Provider (MSP) voert Myflex het gehele inhuurproces uit. De focus ligt op het oplossen van (tijdelijke) capaciteitsvraagstukken, het gelijktrekken van contractvoorwaarden, professioneel contractmanagement, het toepassen van wettelijke kaders, een zorgvuldige screening en continue proces- en efficiencyverbeteringen.

Uw inhuurproces voor 100% ontzorgd

Als Managed Service Provider is Myflex de enige contractpartij en regievoerder richting alle (preferred) leveranciers en zzp'ers. Van het zoeken van kandidaten, het bemensen van complete projectteams, het opstellen van overeenkomsten, het verzorgen van betalingen, performancemanagement van leveranciers, fiscale risicoafdekking, real-time beschikbare managementinformatie tot procesoptimalisaties en complete verbeterprogramma’s; Myflex ontzorgt maximaal en kijkt op strategisch-tactisch niveau mee naar de behoefte aan flexibele arbeid.

Duidelijkheid met een professioneel VMS 

Wij maken gebruik van een Vendor Management Systeem (VMS). Een VMS is een applicatie die het totaalproces van inhuur ondersteunt van distributie van vraag en aanbod, het digitaal vastleggen van contracten en dossiers, digitale urenregistratie, geconsolideerde facturering, het meten van de leveranciersperformance en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Een VMS wordt gebruikt voor alle soorten inhuur en inhuurcontracten, zoals uitzend-, detacherings-, payroll- en zzp-contracten.

Systeemonafhankelijk

Het werken met een VMS zorgt ervoor dat inhuurrisico's geminimaliseerd worden, wervingskosten significant dalen en uurtarieven geoptimaliseerd worden. Myflex beschikt over een eigen ontwikkeld VMS systeem. Ook kunnen we ons systeem koppelen aan willekeurige andere (VMS en ATS) systemen zoals Fieldglass, Nétive, Talentlink, Commerce-Hub, IQN, SAP, Ariba, E-size en Taleo.

terug naar overzicht   afspraak maken

'Wij bieden expertise, capaciteit en visie om organisaties 100% te ontzorgen als het gaat om inhuur.'

'Wij bieden expertise, capaciteit en visie om organisaties 100% te ontzorgen als het gaat om inhuur.'

Anne Meint Bouma, Directeur