Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41

Recruitment van professionals

Het zoeken en vinden van de juiste professionals, is één van de vraagstukken die Myflex voor haar opdrachtgevers oplost. Wij begrijpen dat het snel vinden van de juiste professional cruciaal is. Myflex beschikt over ruime recruitmentervaring in verschillende sectoren en vakgebieden.

U kunt uw aanvraag plaatsen in ons VMS. Wij gaan direct voor u aan de slag. Uniek aan onze werkwijze is dat wij geen eigen mensen in dienst hebben die wij detacheren. Voor ons geldt alleen de beste kandidaat tegen een marktconform tarief. Dit realiseren wij door uw aanvraag uit te zetten in een netwerk van duizenden zzp’ers en leveranciers van professionals. Ook gaan onze recruiters voor u aan de slag. Met onze werkwijze ontsluiten wij de totale markt en garanderen wij binnen 48 tot 72 uur aanbod van de allerbeste professionals. Oplossingen die we hierbij inzetten zijn: 

Opstellen functieprofiel

Wij helpen u om uw zoekvraag concreet te krijgen door na te gaan wat voor professional u zoekt.
Op basis van uw wensen stellen wij een gedegen functieprofiel op.

Arbeidsmarktcommunicatie

Voor de werving van de juiste professionals, ontwikkelen en realiseren wij diverse middelen waaronder een recruitmentsite en relevante social-mediakanalen en richten deze in.

Sourcing

Onze recruiters leggen proactief contact met (potentiële) professionals en leveranciers. Wij garanderen op deze wijze dat u altijd binnen 48 uur tot 72 uur over de juiste professional kan beschikken. 

Analyses en rapportages

Met behulp van zorgvuldige (markt)analyses en interne managementrapportages maken we inzichtelijk welke vacatures binnen welke tijd zijn ingevuld. Met een gedegen inzicht en overzicht creëren we mogelijkheden om nieuwe wervingsaanpakken te ontwikkelen en te verbeteren. Ook krijgen we inzicht in kosten en kunnen we anticiperen op mogelijke capaciteitsvraagstukken in de toekomst.

Bewezen resultaten

Dat onze aanpakt werkt, blijft uit onze cijfers. De tarieven van kandidaten die wij selecteren, liggen gemiddeld tot 15% lager dan van kandidaten waarvoor wij alleen het contractmanagement uitvoeren.

 terug naar overzicht   afspraak maken

'Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het vinden van professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij helpen u graag.'

'Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij het vinden van professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie. Wij helpen u graag.'

Ruud Licht, Teamleider Recruitment