Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41
De juiste professional op de juiste plek
De juiste professional op de juiste plek

Toegang tot toonaangevende opdrachtgevers

Wij geloven dat een professional de meeste toegevoegde waarde biedt als hij op de juiste plek binnen de juiste organisatie zit. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het vinden en plaatsen van flexibele professionals. Via Myflex kunt u als leverancier van professionals toegang krijgen tot vacatures, projecten en opdrachten die onze opdrachtgevers beschikbaar stellen. 

Uniek is het feit dat wij onafhankelijk en neutraal werken. Dat betekent dat wij geen eigen mensen detacheren en geen voorkeursleveranciers hebben.  Hierdoor heeft u als leverancier evenveel kans als andere leveranciers op succes. Het gaat in onze optiek bij het inhuren van externe medewerkers altijd om mensen en hun kwaliteiten. Wij werken dagelijks samen met leveranciers en zzp’ers met als doel de juiste verbindingen te leggen, om marktwerking te realiseren en ervoor te zorgen dat de juiste kandidaat op de juiste opdracht geplaatst wordt.

Samen
meer succes
100%
onafhankelijk
Welkom in ons netwerk
  • Interessante opdrachtgevers
  • Toegang tot nieuwe vacatures
  • Diverse vakgebieden & sectoren
  • Geen tussenschakels
  • Geen verplichte abonnementsvorm
Krijg toegang tot interessante vacatures, opdrachten en projecten bij toonaangevende opdrachtgevers

Krijg toegang tot interessante vacatures, opdrachten en projecten bij toonaangevende opdrachtgevers

Vergroot de kansen voor uw professionals

onze werkwijze

Uw professional aan het werk bij toonaangevende opdrachtgevers

Als Managed Service Provider helpen wij onze opdrachtgevers om iedere stap in het inhuurproces efficiënt in te richten én uit te voeren. Daarbij hoort ook het zoeken en vinden van de juiste professionals. Onze recruiters zijn vakspecialisten en weten de juiste professional aan de juiste opdrachtgever te koppelen. Vindt u dat een vacature of opdracht goed past bij uw professional? Dan kunt u reageren of contact opnemen met onze recruiters. Via ons krijgt u toegang tot interessante en uitdagende opdrachten en projecten bij bijvoorbeeld toonaangevende advies- en ingenieursbureaus, waterschappen, vervoersbedrijven, bouw & infra organisaties en zakelijke dienstverleners.