Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41
Wij geloven in een wereld waarin talent waarde toevoegt aan succesvolle ondernemingen
Wij geloven in een wereld waarin talent waarde toevoegt aan succesvolle ondernemingen

Uw flexibele schil in professionele handen

Myflex is in 2006 ontstaan als inhouse Managed Service Provider (MSP)  vanuit de behoefte van advies- en ingenieursbureaus om hun inhuurproces te professionaliseren.De bureaus werkten gezamenlijk aan omvangrijke projecten waar veel behoefte was aan tijdelijk personeel. Om de inhuur van personeel efficiënt vorm te geven, werd Myflex opgericht. In 2014 werd Myflex volledig onafhankelijk. Sindsdien bieden wij onze dienstverlening aan aan opdrachtgevers in verschillende branches.

Kiest u voor Myflex, dan helpen wij u met het inrichten, optimaliseren en continu verbeteren van uw inhuurproces in de breedste zin, ongeacht de inhuurvorm. 

85
Trotse Myflexers
8,0
klanttevredenheid 2016

Certificeringen

ISO

Onze missie, visie en kernwaarden

Wij geloven dat organisaties succesvoller zijn als ze de juiste teamsamenstelling hebben en zich kunnen focussen op hun kernprocessen. Het is onze missie te mee te bouwen aan het succes van organisaties door de juiste persoon te vinden voor de opdracht binnen de organistaie waar hij/zij het best past. Daarbij zijn wij 100% onafhankelijk en neutraal. Wij ontzorgen organisaties maximaal bij het inhuren van personeel. 

Onze kernwaarden: onafhankelijk, transparant, neutraal, betrouwbaar

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is integraal onderdeel van onze organisatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is integraal onderdeel van onze organisatie

Wij voelen ons verantwoordelijk voor een prettige werkomgeving, daar horen zorg voor onze samenleving en het milieu bij. Maatschappelijke verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wij voeren continu verbeteringen door die bijdragen aan een duurzame en milieuvriendelijke samenleving. Ook komt jaarlijks 3% van ons bedrijfsresultaat ten goede aan goede doelen.

meer over MVO
Inspirerende sessies en bijeenkomsten

Inspirerende sessies en bijeenkomsten

Wij vinden het belangrijk dat zzp'ers gemakkelijk toegang krijgen tot kennis om zichzelf te ontwikkelen. Wij organiseren wij een paar keer per jaar seminars of bijeenkomsten om zzp'ers letterlijk te inspireren, zowel persoonlijk als op het gebied van ondernemerschap. De sessies zijn de ideale mogelijkheid om in contact te komen met andere zzp'ers en om nieuwe inzichten te verkrijgen.

ontdek het programma