Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41

Persbericht: Oasen kiest voor Myflex als broker voor tijdelijk personeel

2 februari 2017

Persbericht: Oasen kiest voor Myflex als broker voor tijdelijk personeel

Nieuwegein – Myflex heeft de Europees Openbare aanbesteding gewonnen die Oasen heeft uitgeschreven voor de bemiddeling van tijdelijk personeel. Met ingang van 1 januari 2017 verzorgt Myflex de inhuuradministratie van het tijdelijk personeel van Oasen en ondersteunt, indien wenselijk, bij de werving van tijdelijk personeel.

Oasen is een maatschappelijk drinkwaterbedrijf dat op duurzame wijze drinkwater voor haar klanten verzorgt. De volksgezondheid staat daarbij voorop. Oasen hanteert hoge standaarden voor de kwaliteit en de beschikbaarheid van drinkwater en handelt doelmatig en klantgericht. Dat bereikt Oasen door continue ontwikkeling en interactie met haar omgeving. Oasen maakt drinkwater voor 750.000 mensen en 7.200 bedrijven in het oostelijk deel van de provincie Zuid-Holland.

De behoefte aan tijdelijk personeel ligt in verschillende werkvelden. Het gaat voornamelijk om technisch personeel, maar ook functies binnen onder andere inkoop, financiën en HRM kunnen voorkomen. Om in deze behoefte te voorzien is Oasen op zoek gegaan naar één strategische partner die Oasen kan ontzorgen bij haar inhuurvraagstukken. Myflex heeft deze opdracht  gegund gekregen.

Esther Zandt, hoofd inkoop Oasen: “Met hun inschrijving toonde Myflex aan de expert te zijn en wij hebben er alle vertrouwen in met Myflex een professionele partner gecontracteerd te hebben.”

Anne Meint Bouma directeur Myflex: “Als onafhankelijke broker én specialist in de technische branche kan Myflex voorzien in de capaciteitsbehoefte van Oasen. Ik ben dan ook trots op onze organisatie dat wij deze opdracht gegund hebben gekregen. Myflex beschikt over veel kennis van de technische branche. Daarnaast werken we succesvol samen met een netwerk van leveranciers en zzp’ers. Onze focus ligt op het vinden van de juiste kandidaat, tegen het juiste marktconforme tarief. Om die reden detacheren wij geen eigen medewerkers en hebben wij geen voorkeur voor welke leverancier dan ook. Dit past goed bij de vraag van Oasen.”

Met ingang van 1 januari 2016 verzorgt Myflex de komende jaren de inhuur van tijdelijk personeel voor Oasen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tjebbe van Oostenbruggen, directeur
Tel: +31 (0)30 – 230 61 41
E-mail: tjebbe.van.oostenbruggen@myflex.nl
Internet: www.myflex.nl