Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41

Welkom op onze nieuwe website

13 september 2017

Welkom op onze nieuwe website

Wij denken continu na over hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Zodat u uw zaken bij Myflex gemakkelijker, gebruiksvriendelijker en slimmer kunt regelen. De website is daar onderdeel van. Met trots presenteren wij onze nieuwe website.

Het nieuwe design is fris en modern, de nieuwe menustructuur is overzichtelijk zodat u makkelijk de juiste informatie vindt. Belangrijker nog is dat de laadsnelheid is verbeterd en de website geheel responsive is. Via deze website informeren wij u over het laatste nieuws en staan wij voor u klaar op gebied van:

Regel uw zaken via de portal

Klanten regelen vanaf nu hun zaken via een persoonlijke portal. Op de portal staat enkel informatie die voor de betreffende klant van toepassing is. Hiermee zetten wij een belangrijke stap richting de gebruiksvriendelijkheid en servicegerichtheid richting onze klanten. Via de portal kunnen klanten, leveranciers, zzp’ers en inhuurmedewerkers klantspecifieke informatie vinden, inzetten aanmelden en direct inloggen in het juiste systeem.

Wij horen graag wat u van onze nieuwe website vindt, u kunt uw reactie achterlaten via het contactformulier. Dit geeft ons inzicht en wat u vindt als bezoeker, zodat wij onze website verder kunnen aanpassen om nog beter aan te sluiten bij uw wensen.

Wij horen graag uw reactie