Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41
Jij kunt je focussen op ondernemerschap
Jij kunt je focussen op ondernemerschap

Onze diensten zijn er om jou als zelfstandig professional te ontzorgen

Bij ons staat jouw ondernemerschap centraal. Onze diensten zijn erop gericht om jou  als zelfstandig professional volledig te ontzorgen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over financiële, administratieve en fiscale verplichtingen. Met Myflex kun je doen wat jij het liefst doet: ondernemen en onbezorgd werken aan je opdracht.

Verzekeringen

Verzekeringen

Als zzp'er neem je -bewust of onbewust- bepaalde risico's. Wij kunnen je helpen bij het in kaart brengen van de risico's die je loopt en noodzakelijke beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor je regelen.

verzekeringen

Uitzenden/payrolling 

100% focus op opdrachten en financiële zekerheid

Als zelfstandig professional kan het behoorlijk ingewikkeld zijn om te blijven focussen op het werk als je je ook nog bezig moet houden met administratie, debiteurenrisico’s en verzekeringen. Wil je de zekerheid van een vast inkomen per maand en je voor 100% kunnen focussen op de inhoud van je werk, dan is een uitzend- of payroll-constructie interessant voor jou. Onze zusterorganisaties Flexbrain en Infraflex helpen je graag hierbij.

uitzenden/payrolling

Events: inspiratiesessies en workshops

Events: inspiratiesessies en workshops

Met gedegen kennis kun jij je als zelfstandig professional onderscheiden. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf als ondernemer kunt blijven ontwikkelen en dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen. Jaarlijks organiseren wij inspiratiesessies en workshops. Ook interessant voor het uitbreiden van je netwerk! En als de actualiteit erom vraagt, nodigen we jou uit voor bijeenkomsten om zaken persoonlijk aan je te toe te lichten.

events