Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41
Leren en kennis delen doen we samen
Leren en kennis delen doen we samen

Persoonlijk contact vinden we belangrijk

In de wereld van opdrachtgevers en zelfstandig professionals verandert veel. Wij vinden het belangrijk zowel opdrachtgevers als zelfstandig professionals op een goede manier te informeren. Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom organiseren we verschillende keren per jaar bijeenkomsten zoals inspiratiesessies, voorlichtingsbijeenkomsten en social events.

Onze events

  • Inspiratiesessies
  • Workshops
  • Voorlichtingsbijeenkomsten
  • Social events
Inspirerende sessies en bijeenkomsten

Inspirerende sessies en bijeenkomsten

Wij vinden het belangrijk dat zzp'ers gemakkelijk toegang krijgen tot kennis om zichzelf te ontwikkelen. Wij organiseren wij een paar keer per jaar seminars of bijeenkomsten om zzp'ers letterlijk te inspireren, zowel persoonlijk als op het gebied van ondernemerschap. De sessies zijn de ideale mogelijkheid om in contact te komen met andere zzp'ers en om nieuwe inzichten te verkrijgen.

ontdek het programma

Voorlichtingsbijeenkomsten en events

Myflex vindt het belangrijk jou goed te informeren. Zijn er belangrijke ontwikkelingen bijvoorbeeld op het gebied van wet- en regelgeving, dan praten wij je bij ons op kantoor persoonlijk bij of we organiseren voorlichtingssessies in het land. We bieden je ook de mogelijkheid je kennis op het gebied van ondernemerschap uit te breiden en je netwerk te vergroten. Jaarlijks organiseren we meerdere inspiratiesessies die vrij toegankelijk zijn.

agenda events