Vragen? Bel +31 (0) 30 230 61 41
'Zorgeloos ondernemen betekent ook dat je goed verzekerd bent tegen risico's.'

'Zorgeloos ondernemen betekent ook dat je goed verzekerd bent tegen risico's.'

Danny Kuipers, Coördinator Resourcemanagement

Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Iedereen zal zich hierin herkennen en op zich is dit ook geen probleem. Het is dan juist prettig om te weten dat je goed verzekerd bent, ongeacht in welke branche je werkzaam bent. Je kunt je als zzp'er verzekeren gedurende de looptijd van je opdracht. De verzekering kan je dagelijks opzeggen. Loopt je opdracht af? Dan stopt automatisch je verzekering. 

Beroepsaansprakelijkheid

Als beoefenaar van een vrij beroep loop je het risico dat je anderen onbedoeld schade toebrengt. Heb je bijvoorbeeld een verkeerd advies gegeven en je klant lijdt hierdoor schade, dan dekt de beroepsaansprakelijkheidsverzekering jou tegen de  de financiële gevolgen van eventuele claims door fouten in je werk.

Verzekerde bedragen beroepsaansprakelijkheid

  • € 500.000,-- per gebeurtenis
  • € 2.500.000,-- per verzekeringsjaar

Bedrijfsaansprakelijkheid

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzeker je je tegen schade die je veroorzaakt aan anderen.  Zowel schade aan personen als spullen worden hierbij vergoed. Denk aan een bedrijfsongeval, de gevolgen van een gebrekkig product of fouten bij  het uitvoeren van werkzaamheden.


Verzekerde bedragen bedrijfsaansprakelijkheid

  • € 2.000.000,-- per gebeurtenis
  • € 10.000.000,-- per verzekeringsjaar

Direct regelen?

Je kan je beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering direct afsluiten. De collega’s van Resourcemanagement helpen je graag.

terug naar overzicht   bel ons: +31 (0) 30 230  61 41